Co umí současné ledničky

Screen Shot 2015-05-12 at 15.21.26Kdo si chce dnes pořídit chladničku má na výběr z celé řady funkcí, které lednice nabízejí. Schopnosti ledniček se dávno neomezují jen na chlazení nebo mrazení. Sofistikované spotřebiče nyní obshují snadno přeskládatelný vnitřní prostor s nastavitelnými boxy a šuplíky. Do lednice lze vložit nejrůznější stojany (například na lahve) a podobně.

To ale není vše. Uživatele dlouhou dobu trápily problémy s namražováním ledniček a mrazáků. Proto jsou v současné době k dispozici lednice se zabezpečeným otevíráním dveří, které zajistí, že dvířka chladničky nezůstanou otevřená. Může k tomu sloužit zvuková signalizace nebo mechanismy, které dvířka sami dovřou.

Dalším způsobem jak zabránit námraze (a tím větší spotřebě) je technologie No Frost. Velmi oblíbená funkce, která udržuje uvnitř lednice a mrazáku ideální klima, tak, aby nedocházelo k namrazení stěn. V lednicích dnes také bývají větráky, které udržují ideální teplotu a nakonec i světlo, které umožňuje lepší orientaci v boxech.

Pokud chcete skutečný komfort, můžete si pořídit lednici s dotykovým ovládáním, které bývá zpravidla na dveřích mrazničky. A když už jsme u toho například u značky Candy si můžete pořídit lednici s funkcí SimplyFi, která umožňuje ovládání spotřebičů prostřednictvím bezdrátové Wi Fi z mobilu, či tabletu.

Napsat komentář